HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 10:29

Eğitim Yatırımları İncelendi

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay ile birlikte Korgan ve Kumru ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında eğitim yatırımlarını yerinde gördü, çeşitli incelemele
Eğitim Yatırımları İncelendi

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay ile birlikte Korgan ve Kumru ilçesinde  gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında eğitim yatırımlarını yerinde gördü, çeşitli incelemelerde bulundu.

Korgan ilçesinde  "2024 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri"ne katılan Rehber Öğretmenlerimiz ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı  Avni Günay, öğretmenler ile sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi. 2024 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri Toplantısı sonrasında Korgan ilçesinde güçlendirme çalışmaları tamamlanan Korgan Atatürk İlkokulu ile yapımı devam eden, 12 derslikli Korgan Özel Eğitim Uygulama Okulu (I. II. III. Kademe) inşaatını yerinde gördü. Yapılan çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Kumru ilçesini  ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı  Avni Günay ile birlikte Kumru ilçesinde yapımı devam eden, 8 derslikli Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu inşaatını yerinde gördü. Okulun yapım süreci ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra Kumru Erçallar Anadolu Lisesi bünyesinde yapımı devam eden konferans salonu ile hayırseverimiz tarafından yaptırılan 8 dersliğimizi yerinde gördü. Okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Müdür Vargeloğlu, yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak Kumru ilçe ziyaretini tamamladı.

MEHMET EMİN DANIŞ

 




Anahtar Kelimeler : Eğitim, Yatırımları, İncelendi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler