HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 14:09

Okul öncesi eğitime dikkat çektiler

"Okul Öncesi Etkinlikleri" program 23-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Okul öncesi eğitime dikkat çektiler

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , okul öncesi eğitimin eğitiminin önemine vurgu yapmak ve okul öncesi eğitimi alanında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği  "Okul Öncesi Etkinlikleri" program 23-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 

Program kapsamında birinci gün Ordu Üniversitesi Duriye Çetinceviz Anaokulunda sanatsal etkinlik ve atölye etkinlikleri, ikinci gün Metip alanında geleneksel oyunlar ve eğlenceli etkinlikler, üçüncü ve son gün ise Yason Burnu'nda uçurtma şenliği ile Tahıl Pazarı'nda broşür dağıtımı gerçekleştirildi.

Etkinlikler sonunda açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, "Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ilçemizdeki anaokulu yönetici ve öğretmenlerimizce okul öncesi eğitimin farkındalığı artırmak amacıyla 23-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında 3 farklı alanda çeşitli etkinlikler düzenledik. Çocuklarımızın eğitim hayatlarına ve kişisel gelişimlerine önemli katkılar sunan okul öncesi eğitiminin yaygınlaştırılması, okul öncesi okullaşma oranının artırılması amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerimize öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımı gerçekleşti. Yoğun katılımın olması, öğrenci ve velilerimizin etkinliklerden mutlu ayrılmaları hedefimize ulaştığımızın bir göstergesidir. Tüm velilerimize tekrar şunu ifade etmek istiyorum, çocuklarınızın daha iyi eğitim almaları ve kişisel gelişimlerinin sağlıklı başlaması adına erken yaşta eğitim önem arz etmektedir. Bu nedenle öğrencilerimizin okul öncesi eğitimden mutlaka yararlanmaları gerekmektedir. Siz değerli velilerimizi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Etkinliklerimizin düzenlenmesi ve uygulanmasında emeği geçen öğretmen ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyor; çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

AHMET FURKAN ÇETİN




Anahtar Kelimeler : Okul, öncesi, eğitime, dikkat, çektiler

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler