HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 15:59

Müdürler Akkuş’ta Toplandı

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımlarıyla Akkuş ilçesinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Müdürler Akkuş’ta Toplandı

Müdür Akkuş ilçe ziyaretinde ilk olarak Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ile bir araya geldi. Akkuş ilçes, eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra Akkuş Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulunda okul müdürlerimiz ile toplantı yapan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, toplantıda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı başında yapılacak iş ve işlemler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Okullarımızın eğitim öğretime hazır hale getirilmesi gerektiğini belirtti. Okullarımızda eğitim ortamlarının iyileştirilmesi ve zenginleştirilmesine, ders kitapları ve öğretim materyallerinin verimli bir şekilde kullanılmasına yönelik gerekli tedbirlere değinerek  Bakanlığımız tarafından öğretmen ve öğrencilerimize dağıtımı yapılan ders araç-gereçleri ve ders kitaplarının okullarımızın açıldığı gün öğrencilerimizin sırasında hazır olması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini vurguladı. Yeni eğitim öğretim yılının başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürümüzün katılımıyla Akkuş Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Millî Eğitim Müdürleri  ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Vargeloğlu; eğitim öğretim çalışmaları, eğitsel ve kültürel faaliyetlerle ilgili bilgi alarak yeni eğitim öğretim yılında yapılması gereken çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda; Bakanlığımız tarafından öğrencilerin  zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlâkî bakımdan çok yönlü gelişimini desteklemek amacıyla geliştirilen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin uygulanmasına ilişkin iş ve  işlemler ile ilgili gerekli çalışmaların yapılması gerektiği vurgulandı. 2024 Yılı Eylül Dönemi Mesleki Çalışmalar'ın 2-6 Eylül tarihlerinde yüz yüze yapılması, Velivizyon Platformu üzerinden hazırlanan ve yayınlanmaya başlanan 27 bölümlük "Ailem" dizisinin tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından izlenmesi için gerekli duyuruların yapılması belirtildi.  24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili gerekli çalışmaların ve Okul Öncesi Etkinlikleri kapsamında yapılan etkinliklerin takip edilerek zamanında tamamlanması belirtildi. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nda eğitim faaliyetine başlayacak okul ve kurumlarımızın eksiklerinin tamamlanarak ücretsiz ders kitaplarının dağıtımının zamanında yapılması belirtilerek eğitim yatırımlarımızın son durumları değerlendirildi.

Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, önceden planlanarak tüm İlçe Millî Eğitim Müdürleri  tarafından okunan kitap ile ilgili görüşler paylaşıldı. Toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürlerimizin talep ve önerilerini dinleyen Müdür , Ordu'muzda yapılan çalışmalardan dolayı emek veren herkese teşekkür etti.      AHMET FURKAN ÇETİN




Anahtar Kelimeler : Müdürler, Akkuş’ta, Toplandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler