HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Eylül 2024 Salı Saat: 12:23

"ARAÇ GİRİŞLERİ ENGELLENMELİ"

Eğitim Sen Ordu Şubesi, 2 Eylül Pazartesi günü Altınordu’da bir ilkokulda yaşanan ve bir çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trajik olayın eğitim camiasını derinden sarstığını belirtti.
"ARAÇ GİRİŞLERİ ENGELLENMELİ"

Eğitim Sen Ordu Şubesi, 2 Eylül Pazartesi günü Altınordu’da bir ilkokulda yaşanan ve bir çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trajik olayın eğitim camiasını derinden sarstığını belirtti. Eğitim hayatına başladığı ilk gününde yaşamını yitiren öğrencimizin yaşadığı bu acı olay, okullardaki güvenlik önlemlerinin yaşamsal önemini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Bu olay, ilkokul bahçelerine araç giriş-çıkışının kontrol altında olması gerekliliğini tekrar gündeme getirmiştir. MEB’in 2023/36 sayılı genelgesine göre, okul bahçelerine araç giriş-çıkışı, öğrenci güvenliğini sağlamak amacıyla sınırlandırılmıştır. Genelgede, okullarda güvenliğin artırılması ve öğrencilerin daha sağlıklı bir öğretim ortamına kavuşması için araçların girişinin engellenmesi gerektiği vurgulanmıştır.

Yedi yaşındaki çocuğun eğitim hayatının ilk gününde yaşamını kaybetmesine yol açan bu vahim olayın araştırılarak ihmali ve suçu olan herkese gereken cezanın verilmesi gerektiğini; ayrıca öğrencilerimizin can güvenliğini sağlayacak her türlü önlemin titizlikle alınması ve takip edilmesinin önemini bir kez daha hatırlatıyoruz.

Eğitim Sen olarak olaydan derin üzüntü duyduğumuzu belirtiyor; öğrencimizin ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.  MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : "ARAÇ, GİRİŞLERİ, ENGELLENMELİ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler