HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 17:09

Özgür Türk’ten Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Özgür Türk, "2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Mesleki Çalışma Dönemi" kapsamında Ordu'yu ziyaret ederek okul yöneticileri ve öğretmenlerle buluştu.
Özgür Türk’ten  Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Genel Müdür Özgür Türk, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu, Durugöl Şehit Burçin Damcı Ortaokulu, Atatürk Anadolu Lisesi ve Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaretlerinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, yenilenen müfredat programı ve Eylül Dönemi Mesleki Çalışmaları hakkında öğretmenlerle sohbet etti, onların görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Genel Müdür, yeni eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını temenni ederek, başarılı ve huzurlu bir eğitim öğretim yılı diledi. Okul ziyaretlerinin ardından Altınordu'da görev yapan okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin aşamalı geçiş süreci, ders kitapları ve e-içeriklerin kullanımı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ile ilgili bilgi vererek, dokümantasyonun arşivlenmesi ve yönetilmesi konusunda yönlendirmelerde bulundu.

Genel Müdür Türk, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'nu makamında ziyaret etti ve ardından İlçe Millî Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık etti. Toplantıda Bakan Yusuf Tekin'in selamlarını ileten Özgür Türk, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin öğrenci merkezli yaklaşımını ve 21. yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirme hedefini vurguladı. Eğitim yöneticilerinin bu süreçte önemli bir rol üstlendiğini belirterek, eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve fikir alışverişinde bulundu.

MEHMET EMİN DANIŞ




Anahtar Kelimeler : Özgür, Türk’ten, Eğitim, Kurumlarına, Ziyaret

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler