HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Eylül 2024 Cuma Saat: 13:01

"Türkiye Yüzyılı Modeli: 4.538 Öğretmene Seminer"

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, seminerlere katılarak öğretmenlerle bir araya geldi.
"Türkiye Yüzyılı Modeli: 4.538 Öğretmene Seminer"

İlimizde, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" çerçevesinde seminerler düzenlendi. Bu seminerler, 2024-2025 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5, lise hazırlık ve 9'uncu sınıf düzeylerinde uygulanacak öğretim programına yönelik öğretmen eğitimlerini kapsamaktadır.

2-6 Eylül tarihlerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen eğitimler, eğitici eğitimi belgesi almış öğretmenler tarafından, il ve ilçe millî eğitim müdürlükleri ve okul yönetimleri işbirliğiyle üç gün süresince teorik ve uygulamalı olarak planlandı. 13 ilçede, 77 eğitim merkezinde 17 branşta 4.538 öğretmen bu seminerlerde eğitim aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, seminerlere katılarak öğretmenlerle bir araya geldi. Vargeloğlu, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile öğrencilerimiz adalet, merhamet, iyilik, doğruluk gibi değerlerle geleceğe hazırlanacaktır. Programlarımız, bilgi ve becerileri bireysel farklılıklarla güçlendirmeyi ve millî değerlerimiz doğrultusunda uygulamayı amaçlamaktadır," dedi. Ayrıca, yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

UMUT DEMİR





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler