HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 10:35

Bir Okul Binasına Kavuşuyor

Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Dolunay Ortaokulu'nun inşaatı yerinde incelendi.
Bir Okul Binasına Kavuşuyor

Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, 8 dönümlük bir alan üzerine inşa edilen okul, Dolunay Ortaokulu'nun inşaatı yerinde incelendi.

Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Dolunay Ortaokulu'nun modern yapısının çağın gereklerine uygun bir eğitim ortamında sunacağını belirterek, "Bu önemli adım, eğitim alanında büyük bir sevginin sağlanıyor. Hedefimiz, devamına en iyi eğitimin sağlanabildiğini" söyledi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, “İlçemizin en büyük mahallelerinden birine yeni bir okul kazandırıyoruz. Dolunay Ortaokulu'nun inşaatını yakından takip ediyoruz ve 2024-2025 eğitim öğretim birinci sınıf ilköğretim hizmete sunmayı hedefliyoruz. Eğitim yatırımlarında tasarruf söz konusu değildir ve Dolunay mahallemiz gerçekten büyük bir eğitim yatırımı kazanmaktadır.

MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : Bir, Okul, Binasına, Kavuşuyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler