HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Eylül 2024 Pazar Saat: 11:49

Öğretmen-Aile İşbirliğini Güçlendiren Yeni Proje

Proje, öğrenciler ve aileler için çeşitli etkinlikler sunuyor
Öğretmen-Aile İşbirliğini Güçlendiren Yeni Proje

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, öğrencilerde okula aidiyet duygusu oluşturmayı ve eğitim yolculuğuna anlam katmayı hedefleyen Bilinçle İlerleme Zamanı Projesi'nin (BİZ) uygulama aşamasına geçtiğini duyurdu. Proje, Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde başlatıldı ve eğitime yeni adım atan çocuklarla ailelerine bu süreçte destek olmayı amaçlıyor.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan Altınfındık İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinliklerle proje kapsamında sinema gösterimleri, konferanslar ve tiyatro oyunları düzenlendi. Bu etkinlikler, 1. sınıfa yeni başlayan öğrenciler ile çocuklarını ilk kez okula gönderen velilere yönelik olarak hazırlandı.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Amacımız öğrencilerimizde okula bağlılık duygusu geliştirmek ve eğitim yolculuklarının başlangıcında kalıcı izler bırakmak. Aynı zamanda aileler ile öğretmenler arasındaki işbirliğini güçlendirmek istiyoruz. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yürüttüğümüz bu proje, öğrencilerimizin okula gönülden bağlılıklarını artırmayı ve ailelerin eğitim sürecine katkılarını desteklemeyi hedefliyor. BİZ Projesi’ne katkıda bulunan Altınfındık İlkokulu'nun idareci, öğretmen ve velilerine teşekkür ediyorum. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunacak projeler ve etkinliklere devam edeceğiz" dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler