HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 12:12

KURUTUP ÜTÜLEME İMKANI BİLE VAR

Ordu’da üniversite öğrencileri için çamaşır yıkama derdine Kent Çamaşırhanesi ile son veriliyor.
KURUTUP ÜTÜLEME İMKANI BİLE VAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan yatırımlarla Ordu’ya değişim ve dönüşümü yaşatırken gençleri de unutmuyor, öğrencilere hitap eden yatırım ve projelerle takdirleri kazanıyor. Yine bu projelerden biri olan ve üniversite öğrencilerini ekonomik olarak da rahatlatacak Kent Çamaşırhanesi yakın zamanda açılıyor.

Proje kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile kampüs içerisine öğrencilerin erişimine uygun bir alanda çamaşırhane kurularak hizmet verilmeye başlanacak.

ÜCRETSİN İNTERNET VE MİNİ KÜTÜPHANE

Ülkenin farklı yerlerinden Ordu’ya gelen üniversite öğrencilerinin kullanımına açılacak olan çamaşırhane öğrencilere hijyenik bir hayat sunacak. Buradan alacakları hizmet ile kıyafetlerini yıkayacak üstelik kurutarak ütüleme imkanına da sahip olacaklar.

Bu işlemleri yaparken alanda öğrencilerin vakit geçirebilmeleri için ücretsiz internet desteği ve mini kütüphane de yer alacak.

“ÖĞRENCİLERİMİZ  TAMAMEN ÜCRETSİZ KULLANABİLECEK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Emine Ela Karabulut proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Daire Başkanı Karabulut konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Gençlerin Başkanı Hilmi Güler bir projesini daha hayata geçiriyoruz. Ülkemizin çeşitli yerlerinden şehrimize gelen öğrencilerimize daha öncesinde Ders Arası Çorba Molası, Sosyal Market üzerinden destek sağlarken şimdi de Kent Çamaşırhanesi projesiyle hizmetimizi genişletiyoruz. Çok yakında hizmete başlayacak olan merkezimiz Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Mahallesi Yerleşkesinde bulunacak. Kent çamaşırhanesinin içinde öğrencilerimizin çamaşırlarını yıkayabileceği, kurutabileceği, ütüleyebileceği alanlar olacak. Bunun dışında burada minik bir kütüphanemiz olacak. Bu uygulamamızı öğrencilerimiz tamamen ücretsiz kullanabilecek. Bu proje öğrencilerimizin daha hijyenik koşullarda eğitimlerine devam etmesi amacıyla planlandı. Öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun.”

CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : KURUTUP, ÜTÜLEME, İMKANI, BİLE, VAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler