HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Eylül 2024 Salı Saat: 13:10

Lise Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Aybastı Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Acu başkanlığında, şube müdürü ve lise müdürlerinin katılımıyla önemli bir toplantı yapıldı.
Lise Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Aybastı Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Acu başkanlığında, şube müdürü ve lise müdürlerinin katılımıyla önemli bir toplantı yapıldı. Toplantıda, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar yapılacak iş ve işlemlere yönelik gerekli tedbirler ele alındı.

Müdür Acu, mal alımları, taşınır iş ve işlemleri, ambar giriş-çıkışları gibi konularda bilgilendirmelerde bulunarak, okul müdür yardımcılarının görev dağılımlarının, belletmen öğretmen onay işlemlerinin ve öğrenci harçlıklarının mevzuata uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıda ayrıca, şube müdürü Mustafa Erden, pansiyonlu okulların genel işleyişi ve taşımalı eğitim kapsamında olan öğrencilere öğle yemeklerinin verilmesi konularında gerekli bilgiler sundu. Bu süreçlerin MEB okul pansiyonları kanunun 9. maddesi ve pansiyonlu okullar yönetmeliği kapsamında yürütülmesi gerektiği vurgulandı.Toplantı, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

BAHAR BALCI





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler