HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ekim 2024 Salı Saat: 11:08

"Öğretmen Gözüyle" temalı fotoğraf yarışması düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Öğretmen Gözüyle" temalı fotoğraf yarışmasına başvurular başladı.
"Öğretmen Gözüyle" temalı fotoğraf yarışması düzenlendi

Millî Eğitim Bakanlığınca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "Öğretmen Gözüyle" temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışması düzenlendi.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün anlam ve önemine uygun olarak öğretmenlerin sanatsal etkinliklere katılımlarının teşvik edilmesi amacıyla Türkiye genelinde düzenlenen "Öğretmen Gözüyle" temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışması için başvurular başladı.

Yarışmaya katılmak isteyen öğretmenler, il Millî Eğitim Müdürlüklerince duyurulan elektronik posta adresine 30 Ekim 2024 tarihine kadar eserlerini yükleyebilecek.

Yarışma sonuçları 14 Kasım'da ilan edilecek.

Yarışmada değerlendirme sonucu ilk 3’e giren öğretmenlere ödül olarak fotoğraf makinesi, mansiyon ödülü sahiplerine ise tablet takdim edilecek.

YARIŞMANIN AMACI

Öğretmenlik mesleğinin eğitim-öğretim alanlarındaki rolünü ortaya koymak, mesleğin yüceliğini sergilemek ve öğretmen gözüyle sevgi ve duyguyu anlatmaktır. Yarışmayla öğretmen-öğrenci ilişkisi, öğretmen meslektaş ilişkisi, öğretmen-okul mekân ilişkisi, öğretmen-veli ilişkisi, öğrenci-veli ilişkisi gibi temalar; bu süreçleri yaşayan öğrenciler ve süreci kılavuzlayan öğretmenler ile etkinliklerin yürütüldüğü okul ve aile ortamlarını fotoğrafla görsel hale getirmek hedeflenmektedir.

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler