HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Ekim 2024 Cuma Saat: 10:53

Eğitimde Yenilikler ve Sadeleştirmeler Tanıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, eğitim sistemimizin daha yüksek standartlara taşınması ve eğitim süreçlerinin niteliğinin artırılması amacıyla hazırlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Eğitimde Yenilikler ve Sadeleştirmeler Tanıtıldı

Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya'nın başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve ilçedeki tüm okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında 1, 5 ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanacak olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni tanıtan kapsamlı bir sunum yaptı. Sunumda, yeni müfredatın gerekçeleri, program geliştirme süreci ve ihtiyaç analizi, programlardaki yenilikler ve sadeleştirmeler hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin özgün yapısı, eğitim felsefesi ve programlar arası bileşenler de sunumda yer aldı.

Saygın Atinkaya, ilçede yeni eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlıklar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunarak, eğitimin daha ileri taşınması için yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu da okul müdürleriyle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve yeni eğitim-öğretim dönemi hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

BAHAR BALCI





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler