HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ekim 2024 Salı Saat: 10:43

Müdür Vargeloğlu Mesudiye’de

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye ilçesinde okul ve kurumlara yaptığı ziyaretlerle öğrenci, öğretmen ve okul müdürleriyle bir araya geldi.
Müdür Vargeloğlu Mesudiye’de

Ziyaretine Mesudiye Kaymakam Vekili Hüseyin Ensar Altun'u ziyaret ederek başlayan Vargeloğlu, Mesudiye ilçesinin eğitim öğretim faaliyetlerini Kaymakam Altun ile değerlendirdi. 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne geçen Müdür Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürü Emine Turan Öztürk’ten ilçede yürütülen ve planlanan eğitim çalışmaları ile eğitim yatırımları hakkında bilgi aldı. Ayrıca müdürlük personelini de birimlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerinin devamında yapımı tamamlanan 8 derslikli Mesudiye Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu inceleyen Vargeloğlu, okul hakkında İlçe Millî Eğitim Müdürü Öztürk’ten bilgi aldı.

 Mesudiye Ortaokulu'nda öğretmen ve okul idaresiyle bir araya gelen Vargeloğlu, öğretmenlerle sohbet etti. 

Burada yaptığı konuşmada, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'na büyük bir heyecanla başladıklarını ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin eğitim sisteminin geleceğini şekillendireceğini belirtti. 

Vargeloğlu, bu modelin öğrencilerin 21. yüzyıl becerilerini geliştirmeyi, eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi yeteneklerini artırmayı hedeflediğini ifade ederek, öğretmenlerin bu sürece katkılarının çok değerli olduğunu vurguladı. Ayrıca, "Bizler sadece öğretmen değil, aynı zamanda geleceğin mimarlarıyız. Yetiştirdiğimiz her öğrenci, ülkemizin geleceği için bir umuttur." dedi.

Son olarak Mesudiye Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vargeloğlu, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek, okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve yeni eğitim-öğretim yılı için başarı dileklerinde bulundu.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Müdür, Vargeloğlu, Mesudiye’de

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler