HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Ekim 2024 Cuma Saat: 14:52

Başkan Karayiğit'ten Eğitime Destek Ziyareti

Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, eğitime verdikleri önemi vurgulamak amacıyla Kapılı Şehit İslam Çubuk İlkokulu'nu ziyaret etti.
Başkan Karayiğit'ten Eğitime Destek Ziyareti

Ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykut Fidan, Okul Müdürü Ergin Atay, öğretmenler, Mahalle Muhtarı Mustafa Çamyar, veliler ve öğrencilerle bir araya gelerek, okulun ihtiyaçları ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Karayiğit, "Ülkemizin daha güçlü bir konumda olması eğitimle mümkün olacaktır" diyerek, eğitim alanındaki taleplerin karşılanması için belediye olarak gereken destek ve kaynakları sağlama konusunda kararlı olduklarını belirtti. Ziyaretin ardından, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına başarılı bir başlangıç yapmalarını dileyerek, "Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim yılını tebrik ediyor, sağlıklı ve başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretin, eğitime olan bağlılıklarını pekiştirdiğini ve gelecekte de eğitim projelerine destek vermeye devam edeceklerini gösterdiği ifade edildi.  ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Başkan, Karayiğit'ten, Eğitime, Destek, Ziyareti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler