HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ekim 2024 Cuma Saat: 11:30

İmam Hatip Lisesi'nden Büyük Başarı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Başarılı Örnekler Sergisi" kapsamında Korgan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi önemli bir başarı elde etti.
İmam Hatip Lisesi'nden Büyük Başarı

Bu sergi, milli eğitimin genel politikaları milli, manevi ve insani değerlerle kuşlanmış, sanata meraklı, kültüre duyarlı, bilime sevdalı uyumlu ve ahlaklı büyümeyi hedefliyor.

Korgan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, “Sanat ve Kültür Evi” projesi ile Türkiye genelinde 186 okul arasında çalışmaya başlayarak ödül almaya hak kazandı.

Ankara Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen sergiye Milli Eğitim Bakanlığı Yardımcıları Nazif Yılmaz ve Celile Eren Ökten, Din Öğretimi Genel Müdürü Ahmet İşleyen ile çok sayıda bürokrat katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, okul müdürü, koordinatör öğretmenlerin ve katıldığı sergide, Korgan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, resim, şapka, kaligrafi, ahşap yakma ve çini olmak üzere sanatı 5 farklı alanda sergilendi. Bu başarı, kültürel, kültürel alanlardaki yetkinliğini bir kez daha göz önüne serdi.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : İmam, Hatip, Lisesi'nden, Büyük, Başarı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler