HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ekim 2024 Salı Saat: 13:48

ErasmusDays Yaygınlaştırma Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Avrupa Komisyonu tarafından her yıl ekim ayında, yürütülen projelerin yaygınlaştırılması ve Erasmus+ Programına dikkat çekilmesi amacıyla gerçekleştirilen "ErasmusDays Etkinlikleri" 14-19 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlendi.
ErasmusDays Yaygınlaştırma Etkinlikleri Gerçekleştirildi

#ErasmusDays; Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programla ilişkili projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarını yaygınlaştırmak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018'den bu yana ülkemizin de katılımıyla dinamik ve renkli etkinliklerle kutlanmaktadır. Avrupa Komisyonu tarafından her yıl ekim ayında, yürütülen projelerin yaygınlaştırılması ve Erasmus+ Programına dikkat çekilmesi amacıyla gerçekleştirilen "ErasmusDays Etkinlikleri" bu yıl 14-19 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlendi.

Milli Eğitim müdürlüğü  ARGE Birimi, bu yıl Mesleki Eğitimde Konsorsiyum ortağı olarak seçilen 18 kurumdan ve Okul Eğitimi alanında ortak olarak seçilen 20 kurumdan yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle üç farklı etkinlikte bir araya geldi.

14 Ekim'de Ünye Meçhul Asker Ortaokulu toplantı salonunda 84 katılımcıyla düzenlenen Erasmus+ Akreditasyon Açılış Toplantısı'nın ardından 16 Ekim günü Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda 84 kişilik bir katılımla Fatsa ve ardı ilçelerinde yer alan konsorsiyum üyesi kurumlarımıza yönelik bir Erasmus+ Akreditasyon Açılış Toplantısı düzenlendi. Altınordu ilçemizde ise 18 Ekim'de Altınordu, Gülyalı, Gürgentepe, Kabadüz, Perşembe ve Ulubey ilçelerimizden yeni dönem konsorsiyum üyelerimizin öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 163 katılımcı ile Erasmus+ Akreditasyonu Açılış Toplantısı düzenlendi.

Etkinliklerde Erasmus+ Okul Eğitimi ve Mesleki Eğitim alanlarında geçtiğimiz 3 yılda yapılan çalışmalar dinleyicilere aktarılmış ve hareketliliklerde yer alan öğrenci ve öğretmenlerimizin deneyimlerini yeni dönemde ortak olarak seçilen kurumların temsilcileriyle paylaşmalarına olanak sağlandı.

BAHAR BALCI





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler