HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 12:25

Fatsa, Ünye ve Kabataş’a Yeni Okul İhalesi Onayı

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı, Fatsa, Ünye ve Kabataş'a üç yeni okul için ihale verildi.
Fatsa, Ünye ve Kabataş’a Yeni Okul İhalesi Onayı

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı, Fatsa, Ünye ve Kabataş'a üç yeni okul için ihale verildi. 27. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Yediyıldız, Ordu Valiliğine gönderilen yazıda, Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için 24 derslik, Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için 32 derslik ve 200 öğrenci pansiyonları, ayrıca Kabataş Anadolu Lisesi için 8 derslik inşaat projelerinin ihale edilmesinin onayını belirtti.

"Verdiğimiz Sözleri Takip Ediyoruz"

Yediyıldız, açıklamasında, "Yerel seçimler öncesinde ne söz verdiysek devam ediyor takip ediyoruz. Kabataş Anadolu Lisesi'ni mutlaka önceden biliyorduk ve sözümüzü yerine getiriyoruz. İhale Cumhurbaşkanlığının çıkmasıyla birlikte süreç başladı. Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'a, Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'e ve Ordu Milletvekili Mahmut Özer'e teşekkür ediyorum" dedi.

  ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Fatsa, Ünye, ve, Kabataş’a, Yeni, Okul, İhalesi, Onayı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler