HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Ekim 2024 Perşembe Saat: 16:43

Girişimcilere Eğitim Fırsatı

Ordu Büyükşehir Belediyesi DAVET Girişimcilik Merkezi'nde Eğitim Semineri Düzenlenecek
Girişimcilere Eğitim Fırsatı

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin DAVET Girişimcilik Merkezi, girişimcileri ve kurumları fırsatlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenecek olan eğitim semineri, iş dünyasında önemli konulara dair bilgilendirmeler sunacak.

Seminer, Ordu SMMM Odası Başkanı M. Ender Sönmez ve Sosyal Güvenlik Denetmeni Salih Yıldıran tarafından yarın saat 14,30'da Davet Girişimcilik Merkezinde  gerçekleştirilecek. Eğitimde, işçi ve işveren tanımları, işyeri tanımı, işçi özlük dosyaları, sözleşmeler, puantaj ve ücret konuları ele alınacak. Ayrıca, arabuluculuk süreçleri, mahkeme ilamı sonrası yükümlülükler, SGK denetimlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar ve SGK idari para cezaları gibi önemli konular hakkında da bilgi verilecek.

Girişimciler ve işverenler için büyük önem taşıyan bu eğitim seminerine tüm ilgililer davetlidir.   Bu tür etkinlikler, girişimcilerin yasal süreçler hakkında bilgi sahibi olmaları ve işlerini daha sağlam temeller üzerine inşa etmeleri açısından kritik bir fırsat sunmaktadır.

MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : Girişimcilere, Eğitim, Fırsatı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler