HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2024 Cuma Saat: 16:49

Başkan Tavlı: Gelecek Bilimde

Ünye'de "Bizim Yunus'un İzinde, Yürüyoruz Bilimle" 4007 Bilim Şenliği Başladı
Başkan Tavlı: Gelecek Bilimde

Ünye Belediyesi ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği, "Bizim Yunus’un İzinde, Yürüyoruz Bilimle" temasıyla başladı.

Şenlik, ilçede bilime ve teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve gençleri bu alanlarda teşvik etmeyi hedefliyor. Bilim ve teknolojinin gelecekteki önemine değinen Başkan Tavlı, “Gelecek bilim ve teknolojide… Bilimsel gelişmeler ve teknolojik yenilikler, toplumların refahını ve ilerlemesini sağlayan en büyük unsurlar. Gençlerimizi bu alanda teşvik etmek, onları bilimsel düşünmeye yönlendirmek için bu tür etkinliklerin büyük katkı sağladığına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Etkinlik boyunca öğrenciler ve katılımcılar için çeşitli bilimsel aktiviteler, deneyler ve atölye çalışmaları düzenlenecek. Şenlikte, katılımcılar hem bilgi edinecek hem de uygulamalı olarak deney yapma fırsatı bulacak. 

Şenliğin ilk gününde özellikle öğrencilerin yoğun ilgisi dikkat çekerken, Ünye Belediyesi yetkilileri etkinliğin ilerleyen yıllarda daha geniş kapsamda devam edeceğini ifade etti.

CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : Başkan, Tavlı:, Gelecek, Bilimde

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler