- 21:05 Akkuş'ta Bazı Okullar Yarın Tatil...
- 18:52 Kaşarda Sahtecilik
- 18:41 CHP'li Torun'dan Altınordu Sahilleri İçin Çevre Uyarısı
- 18:29 KUMRU'DA SOMUT ADIMLAR
- 18:22 Fatsa Güzelleşiyor
- 18:28 Mourinho, 25 yıl ve 26 kupa ile "özel" olduğunu kanıtladığını söyledi
- 18:22 Fatsa’da Esnaftan Şiddete Karşı Adım
- 18:17 Havayolu Şirketlerinden Ramazan’a Özel Bilet Kampanyaları
- 18:06 Orduspor 1967 Başkanı ve 6 Yönetici Disiplin Kurulu'na Sevk Edildi
- 17:52 Elan Ricardo Beşiktaş'ta: Şampiyonluk Hedefiyle Geldim!
- 17:46 Ünye’de Dolmuş Hatlarının Birleştirilmesi İçin İlk Adım Atıldı
- 17:58 ÖDÜ'YE MADALYA
- 17:41 EMNİYET ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ
- 17:38 Trabzonspor’un Fransız Yıldızı Tim Jabol Folcarelli
- 17:31 Yaşayan Kültürel Miras Müzesi, Uluslararası Standartlara Kavuştu
Fındık Fiyatı
ÖDÜ'YE MADALYA
![ÖDÜ'YE MADALYA](https://www.ordutribungazetesi.com/img/haber/oduye-madalya_297.jpg)
Türk Kızılayından Üniversitemize “Kurumsal Kan Bağışçısı” Altın Madalyası
Ordu Üniversitesi, Türk Kızılayı ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında önemli bir başarıya imza atarak “Kurumsal Kan Bağışçısı” Altın Levhası ve Altın Madalyası’nın sahibi oldu.
Rektörlük makamında gerçekleştirilen törende, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’a Ordu Kızılay Kan Merkezi Müdürü Uzm. Dr. Süheyl Moradan tarafından “Kurumsal Kan Bağışçısı” Altın Levhası ve Altın Madalyası takdim edildi.
Rektör Prof. Dr. Orhan Baş yaptığı açıklamada “Üniversitemiz, yalnızca akademik başarıları ile değil aynı zamanda topluma değer katan sosyal sorumluluk projeleri ve iş birlikleri ile de öne çıkmaktadır. Türk Kızılay’ı ile yapmış olduğumuz iş birliği kapsamında gerçekleştirdiğimiz gönüllü kan bağışı faaliyetleri sonucu Üniversitemizin böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmesi bizleri gururlandırmıştır. Üniversitemiz, düzenli kan bağışını teşvik eden proje ve iş birliklerine önümüzdeki dönemlerde de kararlılıkla devam edecektir. Bu vesileyle bizleri bu ödüle layık gören Türk Kızılayı başta olmak üzere, kan bağışı kampanyalarımıza destek veren tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
ODÜ Basın