HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer Samsun Şoförlü Araç Kiralama
1 Şubat 2022 Salı Saat: 07:18

EBEVEYN VE ÇOCUK İLİŞKİSİ ...

Büyükşehir Belediyesi son olarak çocuk ve ebeveynler üzerine kitaplar yazan ve kitapları çok satanlar listesinde yer alan Yazar Şermin Yaşar’ı “Mutlu Aileler Mutlu Çocuklar” adlı konferans ile Ordulularla buluşturdu.
EBEVEYN VE ÇOCUK İLİŞKİSİ ...

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Kültür ve Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında “Mutlu Aileler Mutlu Çocuklar” konulu konferans ile Ordulularla buluşan Yazar Şermin Yaşar, ebeveyn ve çocuk ilişkisi üzerine bilgiler verdi. Çocukları daha iyi anlama üzerine önemli konuların konuşulduğu konferansa Orduluların ilgisi ise yoğun oldu.
Tiyatrodan sinema gösterimlerine, konferanslardan konserlere birbirinden farklı içeriklerle düzenlenen ocak ayı etkinlikleri Ordulu vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Kültür ve Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken birbirinden değerli isimler de Ordulularla bir araya geliyor.
EBEVEYN VE ÇOCUK İLİŞKİLERİ KONUŞULDU
Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa çok sayıda anne ve baba çocukları ile birlikte katıldı. İlginin yoğun olduğu “Mutlu Aileler Mutlu Çocuklar” adlı konferansta konuşmacı Yazar Şermin Yaşar, ebeveyn ve çocuk ilişkisi üzerine önemli bilgiler verdi. Anne-baba ve çocuk ilişkisi, çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gerekenler gibi birçok konuda yaptığı araştırmalarını paylaşan Yaşar, verdiği bilgiler ve örneklerle katılımcıların bilgilenmesini sağladı.
Yaşar, ayrıca Ordu’da bulunmaktan ve düzenlenen etkinlikte Ordulularla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Ordu Büyükşehir Belediyesine daveti için teşekkürlerini iletti.
AİLELER VE ÇOCUKLAR MERAK ETTİKLERİNİ SORDU
Konferansı büyük bir ilgiyle takip eden anne-babalar ve çocuklar merak ettikleri konular üzerine Yazar Şermin Yaşar’a sorular yöneltti. Tüm sorulara içtenlikle cevap veren Yaşar, verdiği cevaplarla hem ebeveynlerin hem de çocukların bilgilenmesini sağladı.
Düzenlenen konferans Yazar Şermin Yaşar’a çiçek takdim edilmesi ve Yaşar’ın çocuklarla fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : EBEVEYN, VE, ÇOCUK, İLİŞKİSİ, ...

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler