HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 14:58

GELENEKSELLEŞEN ETKİNLİKLER

Fatsa Belediyesi’nin her akşam ramazan ayı boyunca Kültür ve Sanat Merkezinde iftar yemeği ve sinema etkinliği düzenliyor.
GELENEKSELLEŞEN ETKİNLİKLER

HABER: Tuğçe ARSLAN

Fatsa Belediyesi’nin her akşam ramazan ayı boyunca Kültür ve Sanat Merkezi'nde iftar yemeği ve sinema etkinliği düzenliyor.

Fatsa Belediyesi’nin her yıl  Ramazan ayında boyunca yaptığı gibi bu yıl da iftar yemeğinin ardından sinema etkinliklerine devam ediyor.

Her akşam Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeği sonrası çocukların doyasıya eğleneceği sinema etkinliği çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Fatsa Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda; “Çocuklarımızın Yüzünü Güldürebiliyorsak, Ne Mutlu Bizlere. Ramazan etkinliklerimiz kapsamında çocuklarımız CROOD'S sinema filmi ve birbirinden eğlenceli etkinliklerimizle buluştu. Her akşam Kültür ve Sanat Merkezi'mizde düzenlediğimiz 1300 kişilik iftar sofralarımıza tüm halkımızı bekliyoruz. Gelin hep birlikte Ramazan Ayı'nın birlik ve beraberliği pekiştirdiği iftar sofralarımızda hep birlikte orucumuzu açalım ”ifadelerine yer verildi.




Anahtar Kelimeler : GELENEKSELLEŞEN, ETKİNLİKLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler