HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ağustos 2024 Pazar Saat: 11:03

"Aşkın Dünkü Çocukları" Çekimleri Tamamlandı

A. Selim Tuncer’in yapımcılığını üstlendiği ve Ünye’de çekilen "Aşkın Dünkü Çocukları" filminin çekimleri tamamlandı, vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.
"Aşkın Dünkü Çocukları" Çekimleri Tamamlandı

A. Selim Tuncer’in yapımcılığını üstlendiği ve Ünye’de çekilen "Aşkın Dünkü Çocukları" filminin çekimleri tamamlandı, vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Ünyeli reklamcı ve yapımcı A. Selim Tuncer’in prodüksiyonunu üstlendiği "Aşkın Dünkü Çocukları" adlı sinema filminin çekimleri sona erdi. Filmin çekimleri tamamen Ünye'de gerçekleştirildi.

Ünye’nin Güzellikleri Ekrana Taşındı

Ünye'nin tarihi ve doğal mekanlarında gerçekleşen çekimlerde, 100 kişilik bir ekip görev aldı ve dört hafta süren yoğun bir süreç geçirildi. Film seti, Ünyelilerden büyük ilgi gördü. Başrollerinde Hülya Avşar ve Uğur Yücel’in yer aldığı, birçok ünlü oyuncunun da rol aldığı "Aşkın Dünkü Çocukları" filmi, hem oyuncu kadrosu hem de özgün konusuyla dikkat çekiyor. Sinemaseverler, filmin vizyon tarihini merakla bekliyor.

Selim Tuncer’den Film Açıklaması

Filmin yapımcısı A. Selim Tuncer, "Aşkın Dünkü Çocukları"nın, anlatılmayan hikayeleri gün yüzüne çıkarma amacıyla hazırlandığını ve bu projeyle büyük bir yapım kalitesi sunmayı hedeflediklerini belirtti. Tuncer, ayrıca filmin, 70’li yıllardan günümüze taşan bir aşk hikayesini özgün bir sivil toplum hareketiyle harmanladığını ifade etti.

Geniş ve Ünlü Kadro

Filmin başrollerini Hülya Avşar, Uğur Yücel ve Mehmet Özgür paylaşırken, Derya Baykal, Derya Alabora, Jessica May ve diğer birçok ünlü isim de kadroda yer alıyor. "Aşkın Dünkü Çocukları," komedi ve dram unsurlarını bir arada sunarak, izleyicilere keyifli bir deneyim vaat ediyor.

CineGenna Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yaratıcı yapımcılığını Esra Seyrekbasan, yönetmenliğini ise Levent Onan gerçekleştirdi. Filmin vizyon tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. BAHAR BALCI





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler