HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Eylül 2024 Pazar Saat: 13:21

Giresun Belediyesi’nden Çocuklar İçin Drama Kursu

Giresun Belediyesi’nden Çocuklar İçin Drama Kursu 8-13 Yaş Arası Çocuklar için Drama Kursu Düzenleniyor. Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 8-13 yaş arası çocuklar için yeni bir drama kursu düzenliyor. Kurs, çocukların yaratıcılıkl
Giresun Belediyesi’nden Çocuklar İçin Drama Kursu

Giresun Belediyesi’nden Çocuklar İçin Drama Kursu

8-13 Yaş Arası Çocuklar için Drama Kursu Düzenleniyor.

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 8-13 yaş arası çocuklar için yeni bir drama kursu düzenliyor. Kurs, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve kendilerini ifade etme yeteneklerini artırmayı hedefliyor.

Kurs süresince çocuklar, profesyonel eğitmenler eşliğinde sahne sanatlarına dair temel bilgileri öğrenecek ve çeşitli oyunlar ile rol yapma etkinliklerine katılacaklar. Bu program, çocukların özgüvenlerini artırmayı ve sahne sanatlarına olan ilgilerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kayıtlar, 9 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na şahsen başvurarak veya 0454 2126050 numaralı telefonu arayarak yapılabilecek.

Şehir Tiyatrosu yetkilileri, “Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın hem eğlenmelerini hem de sanatla tanışmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Drama kursumuz, çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine büyük katkı sağlayacak” şeklinde bir açıklamada bulundu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler