HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 16:51

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Batumlu gazeteciler, Trabzon’dan başlayan ve ilimiz kapsayan ziyaretleri kapsamında Ordu Tribün Gazetesi'ni de ziyaret etti.
GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Gürcistan’da yayın yapan Acara Gazetesi, editörleri, muhabirleri ve yazı işleri kadrosu önce Trabzon’da Gürcistan Başkonsolosluğunu ziyaret ettiler. Buradan Ordu'ya hareket gelen heyet  Kafkas Gürcü Kültür ve Kalkınma Derneği’nin misafiri oldular.
Dernek Başkanı Volkan Karauçoğlu ve yönetim kurulu tarafından tarafından karşılanan heyet dernek lokantasında öğlen yemeği yedikten sonra çeşitli ziyaretlerde bulundular.
Gazetemizi de ziyaret eden Batumlu gazeteciler Yazı İşleri Müdürümüz Kazım Can Acar ile röportaj yaptılar. Gazetemiz hakkında bilgi alan heyet yayın politikası, Ordu basın tarihi, gazetemizin Ordu basınındaki yeri konularında fikir edindiler.
Gazetemizin baskıya hazırlanışı ve basımı konusunda bilgi alıp yerine görüntüleyen gazeteciler daha sonra çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere ayrıldılar. Batumlu gazeteciler Pazartesi  günü ilimizden ayrılacaklar.   BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : GAZETEMİZİ, ZİYARET, ETTİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler