HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Eylül 2024 Cuma Saat: 14:47

Ordu'da coşkuyla kutlanacak

Ordu'da 23-29 Eylül tarihleri arasında Ahilik Haftası kutlamaları gerçekleştirilecek.
Ordu'da coşkuyla kutlanacak

Kentteki etkinlikler, 23 Eylül Pazartesi günü saat 10.00'da Valilik Atatürk anıtında önünde gerçekleştirilecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak olan törende saat 9'da Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi Atatürk anıtına çelenk sunacak. Saat 10'da Ordu Valisi Muammer Erol makamında ziyaret edildikten sonra, Saat 11.00'de de  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Dr. Mehmet Hilmi Güler, Saat 14'de Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan,  Saat 15.00'da Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'nin Makamında ziyaret edilecek.

Ahilik Haftası Kutlama Programının ikinci gününde (25 Eylül 2024 Çarşamba) Saat 09.30'da Altınordu İlçesi, Karapınar Mahallesi 2. Sanayi Sitesi Almina Düğün Salonu önünde toplanılarak, Saat 10.00'da II Protokolü ve Esnafların Mehteran eşliğinde Almina Düğün Salonundan Altınordu Mesleki Eğitim Merkezi bahçesine kurulacak tören alanına kadar AHİLİK yürüyüşünün yapılacak.

Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Mehteran gösterisi, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Erdoğan Akyürek tarafından Ahilik Haftası ve Etkinlikleri Hakkında konuşması, Ordu Ticaret II Müdürü Şenel Çakır'ın konuşması Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER'in konuşması, Ordu Valisi Sayın Muammer Erol'un konuşması, (dilerlerse) yer alacak. 

Son olarak  2024 Yılının Çırağı, Kalfası ve Ahisinin tanıtımı, plaket ve hediyelerin sunulması,  İl Protokolü tarafından Ahilik Pilavının dağıtılmasıyla etkinlik sona erecek.

DUYGU BAŞ KURUCU




Anahtar Kelimeler : Ordu'da, coşkuyla, kutlanacak

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler