HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 15:45

KIZINI YAŞATMAK İSTİYOR

Ordu şehrinin ve Orduspor’a gönül vermiş insanların yakından tanıdığı Orduspor’un eski amigosu Zeki Altunbaş kızının amansız hastalığına çare arıyor.
KIZINI YAŞATMAK İSTİYOR

Zeki Altunbaş; kızı Pelin Özkan’ın Pelvik Konjeksiyon hastalığına yakalandığı ve tedavisinin 56 bin Euro’ya Almanya’da yapılabileceğini söyledi. Zeki Altunbaş; kızı için yardım kampanyası başlattığını bütün Orduluların yardımını beklediğini söyledi.

Pelin Özkan 10 yaşındaki kızı için yaşamak istediğini ifade ederek "Pelvik konjeksiyon sendromu hastalığına yakalandım, aort ile atar damarım omuriliğimin arasından giriyor ve sol böbreğe kan pompalamıyor. Hastalığımın Türkiye’de tedavisi mümkün değil. Bu nedenle Almanya'da tedavi olmam gerekiyor. Doktor ile iletişime geçtik ve hızlıca ameliyat olmam gerekiyor. Kızımla daha çok vakit geçirmek istiyorum. Herkesin desteğini bekliyorum. Bir an önce iyileşmek istiyorum. Evladımı yıllarca bekledim, annesiz bırakmak istemiyorum. Şimdi hep beraber olmalıyız, lütfen yardım edin, hepinizin desteğini istiyorum." ifadelerini kullandı. 

Baba Amigo Zeki Altunbaş Valilik izni ile resmi bağış kampanyası başlatıldığını belirterek ”Bu kampanyayı başlatmamıza yardımcı olan Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. En kötü günümüzde bize yardımcı oldu. Ben yaklaşık 40-45 senemi Orduspor için mücadele ederek geçirdim. Beni tanıyan herkesten kızımın kurtulması için desteklerini bekliyorum. Bir an önce kızımın iyileşmesini istiyorum, vatandaşlarımızdan da bu başlattığımız yardım kampanyasına destek olmalarını istiyorum. İnşallah Allah kızımı yavrusuna bağışlar" açıklamasını yaptı.

Orduspor’a yıllarca hizmet veren Zeki Altunbaş ve hasta kızı Pelin Özkan’ın yanında olmak isteyen herkesi aşağıda verilen hesap numaralarına yardımda bulunmaları önemli. 

ZİRAAT BANKASI

HESAP NO: 49206857-5004

IBAN: TR63 0001 0002 1749 2068 5750 04

HESAP SAHİBİ: PELİN ÖZKAN




Anahtar Kelimeler : KIZINI, YAŞATMAK, İSTİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler