HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Haziran 2023 Cuma Saat: 15:58

HASTANELERİN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ALACAĞI ÖNLEMLER

Sağlık Hizmetleri Başkanlıkları'nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Kurban Bayramı tatili süresince alınacak sağlık tedbirleri konuşuldu.
HASTANELERİN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ALACAĞI ÖNLEMLER

Ordu İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün Başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri ve Sağlık Hizmetleri Başkanlıkları'nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Kurban Bayramı tatili süresince alınacak sağlık tedbirleri konuşuldu.

Toplantıya Ordu Devlet Hastanesi, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ünye Devlet Hastanesi, Fatsa Devlet Hastanesi ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği yöneticileri de katılarak ortak bir sağlık stratejisi belirlendi.

Kurban Bayramı süresince artan hasta taleplerine ve yaşanabilecek kazalara karşı hastanelerin ve 112 Acil Sağlık ambulanslarının hazırlıklı olması gerektiği belirtildi.Acil servislerdeki yoğunluğun azaltılması ve acil servis ekiplerinin tam donanımlı ve kesintisiz şekilde görev yapması için önlemler alınacağı söylendi.

Ayrıca, hastanelerdeki hasta yatışları ve sevkler de toplantıda bahsedilen konular arasındaydı. Hasta akışının düzenli ve etkin bir şekilde yönetilmesi, hastaneler arasındaki işbirliğinin artırılması ve sevklerin hızlı ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi amacında olduklarını açıkladılar.

İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatili süresince sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve kaliteli bir şekilde vatandaşlara sağlanacağı belirtildi.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler