HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 14:21

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Açıldı

Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün, sağlık yöneticileriyle birlikte Ordu Devlet Hastanesi'nde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi'nin açılış programına katıldı.
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Açıldı

 Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Eser Uyanık'tan ünite hakkında detaylı bilgi alan Tüzün, "Vatandaşlarımızın kaliteli ve alternatif sağlık hizmetlerine ulaşımına yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda yapacağımız her yatırımın temelinde Ordulu vatandaşlarımızın Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp uygulamalarını dahi hastanemizde işinin ehli doktorlarımızın elinden almaları bulunmaktadır. Bu hizmeti vatandaşlarımıza kazandırmakta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve ünitemizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından Uzm. Dr. Eser Uyanık, "Öncelikle böyle bir hizmeti Ordulu vatandaşlarımıza kazandırmanın sevinci ile katılım gösterip bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta Sağlık Müdürümüze ve değerli sağlık yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ordu Devlet Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi; Ozonterapi, Mezoterapi, Kupa Uygulamaları gibi yöntemlerle vatandaşlara hizmet verecek.

 




Anahtar Kelimeler : Geleneksel, ve, Tamamlayıcı, Tıp, Ünitesi, Açıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler