HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 15:09

Çamaş ve Çatalpınar’da Sağlık Hizmetleri İncelemesi

Çamaş ve Çatalpınar'daki Toplum Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti.
Çamaş ve  Çatalpınar’da Sağlık  Hizmetleri  İncelemesi

Ordu Sağlık Müdürlüğü  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emrah Çelenk, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Yasin Ergül ve Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, Çamaş ve Çatalpınar'daki Toplum Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti. 

Çamaş Entegre Sağlık Tesisinin güçlendirme projesi kapsamında yapılan yerinde incelemelerde bulunurken, aynı zamanda Çatalpınar Entegre Devlet Hastanesi inşaatını da detaylı bir şekilde incelediler.

Ziyaret sırasında, yöneticileri yaptıkları açıklamada, sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve bölgedeki sağlık altyapısının iyileştirilmesi için yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptılar.

Çamaş Entegre Sağlık Tesisinin güçlendirme projesinin ileriye dönük sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağını belirttiler. 

Ayrıca, Çatalpınar Entegre Devlet Hastanesi inşaatının ilerleme süreci hakkında bilgi aldılar ve projenin tamamlanmasıyla birlikte bölge halkına daha geniş kapsamlı sağlık hizmetleri sunulmasının hedeflendiğini ifade ettiler.    

BAHAR BALCI

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler