HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ekim 2024 Salı Saat: 10:43

“Acil Tıp ve Ambulans İçi Uygulamalar” Eğitimi

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından hastanelerinin evde sağlık hizmetleri birimi personellerine “Acil Tıp Yaklaşımı ve Ambulans İçi Uygulamalar” konularını içeren hizmet içi eğitim düzenlend
“Acil Tıp ve Ambulans İçi Uygulamalar” Eğitimi

Evde sağlık hizmetleri  aksamadan 3 güne yayılan bu eğitimlerde sahada hastaya sunulan hizmetlerin kalitesini artırmak amaçlandı. 

Sayın İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün’ün hassasiyetle takip ettiği evde sağlık hizmetleri hakkında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm Dr.Özerhan Özer :” Evde sağlık hizmetleri, tedavi, rehabilitasyon, tıbbi bakım, hemşirelik hizmetleri ve psikososyal destek gibi çeşitli hizmetleri içerir ve hastaların günlük yaşamlarını daha konforlu bir şekilde sürdürmelerine yardımcı olur. Bu anlamda İl Evde Sağlık Koordinasyon Sorumlusu Dr.Behiye Ekinci Söyler’in sahadan aldığı geri bildirimler neticesinde daha kaliteli hizmet sunmak üzere  bu kapsamlı eğitimi  planladık. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. “Ayrıca bu eğitimde bize yardımcı olan Ordu İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Emre Şengün,Ordu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm Dr.Ömer Yusuf Erdurmuş, Uzm.Dr.Büşra Yazla,Hemşire Yavuz Kerem Güneş,ATT Serpil Yaralı, AABT Bilge Göç,AABT Erdem Gündemir, AABT Mustafa Baran’a ve ev sahipliği yapan Ordu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile Ordu Devlet Hastanesine teşekkür ederim” diyerek sözlerini teşekkür ile tamamladı.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : “Acil, Tıp, ve, Ambulans, İçi, Uygulamalar”, Eğitimi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler