HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Ekim 2024 Pazartesi Saat: 10:46

Meme Kanserine Karşı Sahilde Yoga Yaptılar

Medical Park Ordu Hastanesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı özelinde stresin azaltılması ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla Ordu sahilinde bir yoga etkinliği düzenledi.
Meme Kanserine Karşı Sahilde Yoga Yaptılar

Etkinliğe katılanlar, farkındalık yaratmak için pembe kıyafetler giydi.

Medical Park Ordu Hastanesi’nin yoga eğitmeni Arzu Özen eşliğinde gerçekleştirdiği farkındalık etkinliğinde sağlıklı yaşamın önemi vurgulanırken, aynı zamanda kanserle mücadelede ruhsal ve fiziksel gücün önemine de değinildi. Etkinlik, Ordu'nun çeşitli bölgelerinden katılan, kanserle mücadele eden kadınlar ve farkındalık yaratmak isteyen bireylerinin katılımıyla düzenlendi.

Farkındalık mesajı verildi

Hastane yetkilileri, etkinliğin amacının toplumda meme kanseri farkındalığını artırmak ve kadınları düzenli kontroller konusunda bilinçlendirmek olduğunu belirtti. Etkinlikte meme kanserinin erken teşhisle tedavi edilebilen bir hastalık olduğuna dikkat çekildi.

Katılımcılar, sahilde yapılan yoga seansının ardından hastane yetkilileri ile kahve içerek sohbet ettiler. Etkinlik, katılımcılara dağıtılan bilgilendirici broşürlerle sona erdi. Medical Park Ordu Hastanesi yetkilileri, benzer farkındalık etkinliklerine devam edeceklerini ifade etti.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Meme, Kanserine, Karşı, Sahilde, Yoga, Yaptılar

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler