HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 13:07

Üreme Sağlığı Eğitimleri Verildi

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü, anne ve bebek ölümlerinin önlenmesi amacıyla nitelikli sağlık hizmeti sunumuna yönelik önemli bir adım attı.
Üreme Sağlığı Eğitimleri Verildi

 Kadın sağlığını iyileştirmek ve anne-bebek ölüm oranlarını azaltmak için Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kadın ve Üreme Sağlığı Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çeşitli programlardan biri olan Üreme Sağlığı Programı kapsamında eğitimler düzenlendi.

Bu eğitimler, üreme sağlığı hizmetlerinin sunum kalitesini artırmayı ve sağlık personelinin bilgi ve beceri düzeyini yükseltmeyi hedefliyor. Bu bağlamda, “Üreme Sağlığına Giriş ve Aile Planlaması Modülü Eğitimleri” 14-18 Ekim 2024 tarihleri arasında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Eğitim Salonunda gerçekleştirildi. Eğitime birinci, ikinci ve üçüncü basamakta görev yapan 20 katılımcı ve 4 eğitimci katıldı.

Eğitim programı, sağlık personelinin üreme sağlığı konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayarak, daha kaliteli hizmet sunumunu hedefliyor. Bu tür eğitimlerin, kadın ve bebek sağlığını korumada önemli bir rol oynayacağı vurgulandı.

MEHMET EMİN DANIŞ




Anahtar Kelimeler : Üreme, Sağlığı, Eğitimleri, Verildi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler