HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2024 Cuma Saat: 13:35

Tüzün, Kanser Tarama Aracının Hizmetini İnceledi

Hayırsever iş insanı tarafından bağışlanan ve tıbbi donanımı Bakanlık tarafından yapılan kanser tarama aracı vatandaşlara hizmete hızla devam ederken Müdür Tüzün, çalışmaları yakından inceleyerek, vatandaşları bilgilendirdi.
Tüzün, Kanser Tarama Aracının Hizmetini İnceledi

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Dursun Tüzün, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Emrah Çelenk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Özerhan Özer, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Adnan Sert ile birlikte, Gölköy Toplum Sağlığı Merkezi ile Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti. 

Müdür Tüzün “Özellikle Ülkemizde hızla meme kanseri riski oldukça yükseliyor. Bu hastalıktan kurtulmanın en kolay yolu ise erken teşhis ile mümkün olmaktadır. Bu yüzden siz vatandaşlarımızın kanser olmaktan değil teşhis edilmemekten korkmaması için çalışmalarımızı hiçbir zaman yavaşlatmayacağız. Aksine ulaşılamayan ya da ulaşım konusundan sıkıntı yaşayan her bölgemizde hizmet vermek amacıyla bu aracı sizlerin hizmetine sunuyoruz. Daha sağlıklı bir Ordu için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada sizlere hizmet vermek için bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ederim.” Dedi.

Ardından Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan mesai arkadaşlarımızla çeşitli istişarelerde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Tüzün, Kanser, Tarama, Aracının, Hizmetini, İnceledi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler