HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 11:17

Gülben Ergen’den ‘Narin Çocuklar Gülsün’ Anaokulu

Türkiye genelinde 54 anaokulu açan ünlü sanatçı Gülben Ergen, Diyarbakır’a ‘Narin Çocuklar Gülsün’ isimli bir anaokulu açacağını açıkladı.
Gülben Ergen’den ‘Narin Çocuklar Gülsün’ Anaokulu

Kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile birlikte Türkiye genelinde 54 anaokulu kurarak takdirleri kazanan ünlü sanatçı Gülben Ergen, Adıyaman’da gerçekleştirdiği ikinci anaokulunun açılışında geçtiğimiz günlerde öldürülen Narin Güran’ın unutulmaması için Diyarbakır’a ‘Narin Çocuklar Gülsün’ isimli bir anaokul açacağını açıkladı.

Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde gerçekleştirilen açılışta Gülben Ergen’e, anaokulunun yapımında destekçi olan Bridge To Türkiye Fund temsilcilerinin yanı sıra Adıyaman Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Kâhta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli eşlik etti.

Açılış kurdelesini Vali Osman Varol’un kestiği törende Ocak ayında Gölbaşı ilçesine bir anaokulu açtıklarını hatırlatan Gülben Ergen, Adıyaman şehir merkezinde de bir anaokulu açacaklarının sözünü verdikten sonra Diyarbakır’da katledilen Narin için de, ‘Narin Çocuklar Gülsün’ adıyla bir anaokulu açacaklarının müjdesini verdi.

Narin’in katilleri için en ağır cezaların verilmesini dileyen Gülben Ergen, şunları söyledi; “Diyarbakır’daki Narin’i unutmayacağız, Narin davasının peşinde olacağız, takipte olacağız, Annelerle birlikte. Hiçbir çocuğun yaşam hakkını elinden alamayacaklar. Aydınlanacak ve Narin’in katilleri hak ettiklerinden daha fazla, emsal cezalar alsınlar. Yasalar değiştirilsin, hiç kimsenin çocuğuna dokunulmasın.”

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler