HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Ekim 2024 Pazar Saat: 01:17

“Aşkın Dünkü Çocukları” 10 Ocak’ta Sinemalarda

“Aşkın Dünkü Çocukları” 10 Ocak’ta Sinemalarda Ünye’de yaşanmış gerçek bir olaydan yola çıkılarak çekilen “Aşkın Dünkü Çocukları” filminin 10 Ocak’ta gösterime gireceği açıklandı.
“Aşkın Dünkü Çocukları” 10 Ocak’ta Sinemalarda

Aynı zamanda filmin yapımcısı olan Ünyeli sanatçı A. Selim Tuncer, Şükran Gülen ve İsmail Canbulat’ın yazdığı öykünün beyaz perdeye yansıtıldığı “Aşkın Dünkü Çocukları” filminin fragmanı yayınlandı.

Ünye’de yaşanmış gerçek bir olayın anlatıldığı, bu yaz Ordu’nun Ünye ilçesinde çekilen dramatik komedi filmi 70’li yıllardan günümüze taşan buruk bir aşk hikâyesini dönemin toplumsal konularıyla harmanlayarak anlatıyor. 

Senaryosu Didem Kaplan ve Funda Alp tarafından yazılan, Yönetmenliğini Levent Onan’ın yaptığı Ünye’nin büyüleyen manzarasını yansıtan filmin başrollerini Uğur Yücel, Hülya Avşar ve Mehmet Özgür paylaşıyor.

Meral Çetinkaya, Derya Alabora, Derya Baykal ve Ali Düşenkalkar gibi Türk sinemasının sevilen isimlerinin de rol aldığı filmin kadrosu şöyle: Alma Tezic, Atilla Şendil, Bilge Şen, Bilgin Hasdemir, Burak Can, Burak Küntay, Elif Çakman, Elif İskender, Goncagül Sunar, İlhan Kartal, İsmail Canbulat, Jessica May, Kerim Aydemir, Muharrem Türkseven, Mustafa Kırantepe, Mustafa Şimşek, Mustafa Turan, Nehir Gökdemir, Nurgül Albayrak, Ogün Sanioğlu, Ömer Toprak Yılmaz, Özlem Tokaslan, Sude Tavlı, Şerafettin Kaya, Ümit Çırak, Yıldıray Şahinler ve Yonca Şahinbaş.

Ünye’nin tanıtımı için oldukça önemli görülen film konusunda bir açıklama yapan Ünye Medya İletişim Derneği (ÜMİD) Başkanı Şakir Gürel; “28 Ekim 1923'te, yani ertesi gün Cumhuriyet’in ilan edileceği gece, Çankaya Köşkü'nde, ülkenin kaderini değiştirecek kararların imzalanmak üzere olduğu bir dönemde yenilecek akşam yemeği için hummalı hazırlıkları anlatan ‘Son Akşam Yemeği’ filminin de yapımcı olan Ünyeli yapımcı A. Selim Tuncer’in bu defa da Ünye’mizde yaşanmış gerçek bir aşk öyküsünü beyazperdeye aktardığı ‘Aşkın Dünkü Çocukları’ filmini merak ve heyecanla bekliyoruz. Elbette ki yapımcısından yönetmenine, kostümcüsünden ışıkçısına ve dev sanatçı kadrosuyla ülkemizin cennet köşelerinden birisi olan Ünye’mizde çekilen bu filmin başarısından eminiz. Bu film aynı zamanda Karadeniz’in son yıllarda hızla gelişerek tarımdan turizme ülkemizin ekonomisine de önemli katkılar vererek yakın zamanda il olacağını umduğumuz Ünye ilçemizin tanıtımı için de önem taşımaktadır. Bu nedenle hemşerimiz Sayın A. Selim Tuncer şahsında filmde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler