HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ağustos 2024 Cuma Saat: 23:01

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Destek!..

Kendini etiketleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden İsrael Katz'a İmamoğlu'ndan cevap; "Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz!"
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Destek!..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendini etiketleyerek paylaştığı twette, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'a sert cevap verdi. 

Mesajını İbranice, İngilizce ve Türkçe olarak paylaşan Katz'ın, “Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim” cümlesiyle tamamladığı paylaşıma sert cevabını geciktirmeyen Ekrem İmamoğlu; "Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman" dedi.

Ekrem İmsmoğlu'nun cevabi mesajı şöyle; "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman."

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler