HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 17:02

1903'te gönderilen kartpostal, 121 yıl sonra adrese ulaştı

Noel temalı kartpostalın, daha önce adreste yaşayan Lydia Davies'e gönderildiği belirlendi. Davies, kartpostalın gönderildiği tarihte 16 yaşındaydı.
1903'te gönderilen kartpostal, 121 yıl sonra adrese ulaştı

Galler'de 1903'te gönderilen Noel temalı kartpostalın, 121 yıl sonra adrese ulaştığı bildirildi. Noel temalı kartpostal, Swansea kentinde Cradock Sokak'taki bir firmaya geçtiğimiz hafta teslim edildi.

Firmanın çalışanları, kartpostalın daha önce adreste yaşayan Lydia Davies'e gönderildiğini belirtti. 'Ewart' isimli bir erkek tarafından gönderilen kartpostaldaki notta ise, "Çok üzgünüm ama umarım evde iyi vakit geçiriyorsundur" ifadelerinin yer aldığı kaydedildi.

BBC'nin aktardığına göre Ewart, 'tren ücreti hariç, yaklaşık 10 şilin parası olduğunu, bu yüzden durumunun da iyi olduğunu' söylüyor. Kartpostaldaki not, Lydia'ya 'Gilbert ve John ile buluşmayı unutmaması' çağrısında bulunarak ve "Herkese sevgilerimle" ifadeleriyle sona eriyor.

6 KARDEŞİN EN BÜYÜĞÜYDÜ, GÖNDERİLDİĞİNDE 16 YAŞINDAYDI

Arşiv taramalarında, 6 çocuklu John F. Davies ile Maria çiftinin daha önce adreste yaşadıkları tespit edildi. Kartpostalın gönderildiği tarihte 16 yaşında olduğu belirlenen Lydia ise 6 kardeşin en büyüğüydü.

Kartpostalı, sahibinin yakınlarına ulaştırmak isteyen çalışanlar, sosyal medyada paylaşmayı düşündüklerini ve akrabalarına teslim etmek istediklerini ifade etti.

duvar




Anahtar Kelimeler : 1903'te, gönderilen, kartpostal, 121, yıl, sonra, adrese, ulaştı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler