HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Ekim 2024 Perşembe Saat: 09:50

Ünlü şarkıcı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti!

Ünlü İngiliz müzik grubu One Direction’ın eski üyesi Liam Payne, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te kaldığı otelin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başladı.
Ünlü şarkıcı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti!

Liam Payne neden öldü?

One Direction’ın 31 yaşındaki eski üyesi Liam Payne, 18 Ekim Çarşamba günü Buenos Aires’te hayatını kaybetti. Buenos Aires polisi, 31 yaşındaki şarkıcının Casa Sur Otel’in üçüncü katındaki balkondan düştüğünü açıkladı. Payne, trendy Palermo semtindeki bu otelde kalıyordu.

Buenos Aires Güvenlik Bakanlığı İletişim Direktörü Pablo Policicchio, Payne’in “odasının balkonundan atladığını” belirtti. Polis, yerel saatle 17:00 civarında otele “uyuşturucu veya alkol etkisinde olabilecek saldırgan bir adam” ihbarı üzerine geldi.

911 acil çağrı kaydı

Associated Press’in elde ettiği 911 acil çağrı kaydında otel müdürü “Uyuşturucu ve alkolün etkisinde olan bir konuğumuz var. Tüm odayı dağıtıyor ve lütfen birini gönderin” diyor. Müdürün sesi, odada bir balkon olduğunu belirtirken giderek endişeli bir hal alıyor.

Soruşturma süreci

Buenos Aires’teki Devlet Acil Tıp Sistemi Başkanı Alberto Crescenti, Todo Noticias TV kanalına yaptığı açıklamada, Liam Payne’nin ölümün koşullarının araştırıldığını ve otopsi yapılacağını bildirdi. Olay yerinde bulunan adli tıp uzmanları, Payne’in vücudunu olaydan yaklaşık üç saat sonra otelden çıkardı.

Payne, geçmişte alkol bağımlılığıyla mücadele ettiğini açıkça dile getirmişti. Temmuz 2023’te YouTube kanalında paylaştığı videoda, tedavi gördükten sonra altı aydır alkol almadığını söylemişti.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler