1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

MÜDÜR TÜZÜN’DEN 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE ZİYARET

Sağlık 653
Yayınlama: 01 Temmuz 2022 Cuma 11:18
Ordu Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
MÜDÜR  TÜZÜN’DEN  112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE  ZİYARET

Ordu Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Hizmet birimlerini tek tek ziyaret eden Tüzün, yapılan iş ve işlemler hakkında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Yeliz Çakar Güleş’le istişarede bulundu. Sağlık Müdürümüz çalışma arkadaşlarımızın keyifli sohbet eşliğinde görüş ve önerilerini dinlemenin yanı sıra yapılan asılsız çağrıların hastalarda ilk müdahelenin gecikmesine yol açtığını dile getirdi. 

Bu anlamda atılacak tüm adımların hızlı bir şekilde faaliyete geçirilmesi yönünde talimatlar veren Tüzün, çalışma arkadaşlarımızın görev ve sorumluluklarını özveriyle yerine getirmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün, çalışma arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

nFATMA ALAY