1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

ORDU’NUN GEZİLMEDİK KÖŞESİ KALMADI

Siyaset 734
Yayınlama: 09 Mayıs 2023 Salı 13:16
Altınordu ilçesinde faaliyet gösteren Ulubeyliler ve Gölköylüler Dernekleri ziyaret edildi.
ORDU’NUN GEZİLMEDİK KÖŞESİ KALMADI

HABER: KÜBRA ÇAKIR


Seçim gününe sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarına son gaz devam ediyor.


Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Seyit Torun ve Cengiz Okur, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu, Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, İzmir Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu/Altınordu Ulubeyliler ve Gölköylüler Dernekleri’nİ ziyaret ettiler.


Seçim çalışmalarına katılım sağlayan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.


Ulaş Tepe paylaşımında: “Altınordu ilçemizde faaliyet gösteren Ulubeyliler ve Gölköylüler derneklerini ziyaret ettik. Türkiye’yi aydınlatan Gölköylülerle, şehrimiz yaşantısına büyük renk katan Ulubeyli hemşerilerimizin bir araya gelerek oluşturdukları derneklerde bizleri misafir eden üye ve yöneticilere teşekkür ediyoruz.


İzmir/Foça Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz’ün de eşlik ettiği CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torun, Milletvekili Adayımız Cengiz Okur, CHP Ordu İl Başkanımız Mehmet Kaptanoğlu, Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, Foça Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz ve ittifakımızın yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde 14 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak halkımızın desteğini istedik. Daha yaşanılabilir bir Türkiye için değişime dair umutları birlikte büyütüyoruz” ifadelerine yer verdi.