1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

Şanlıtürk; “Bu Seçim Aynı Zamanda MHP’nin Seçimidir”

Siyaset 470
Yayınlama: 27 Mart 2024 Çarşamba 18:40 | Güncellendi: 01.07.2026 01:36
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığı’nın MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’le beraber organize ettiği “Teşkilat İftar Buluşması” programına yoğun katılım olduğu belirtildi.
Şanlıtürk; “Bu Seçim Aynı Zamanda MHP’nin Seçimidir”

İftar programının ardından gerçekleştirilen “MHP’nin Altınordu’da yaşayan Gölköylülerle Buluşma Programı”nın da şenlik havasında geçtiği bildirildi.

 

Teşkilat İftar Buluşması Programında konuşan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk; “Partimizin MYK Üyesi ve Samsun Milletvekilimiz İlyas Topsakal, MYK Üyemiz Mustafa Çavuş, AK Parti Ordu Milletvekillerimiz Mahmut Özer, İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Ak Parti İl Başkanı Selman Altaş, İl Kadın Kolları Başkanımız İrem Gürsoy Yıldız, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, partimizin ilçe başkanları, belediye başkanlarımız, teşkilat üyelerimiz ve STK temsilcilerimiz ile birlikte; Partimizin ‘Teşkilat İftar Buluşması’na katılarak oruçlarımızı hep birlikte açtık. Büyük İftar Buluşmamıza katılan tüm ülküdaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Milletvekili Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Pazar günü yapacağımız seçimler bizim için çok önemlidir. Bu seçimler aynı zamanda MHP’nin ve ülkücü camiamızın seçimidir. Dolayısıyla Büyükşehirde adayımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve 19 ilçede ki bütün adaylarımıza büyük bir şekilde destek vermemiz gerekiyor. Görüyorum ki, sizlerde bu desteğe şimdiden hazırsınız. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Yürekten inanıyorum ki, Cumhur İttifakı Ordu’da kesinlikle 20’de 20 yapacaktır.”

 

“MHP’nin Altınordu Gölköylüler Buluşması”ndaki konuşmasında kendilerine verilen desteğe memnuniyetini dile getiren Milletvekili Şanlıtürk, sözlerini şöyle tamamladı; “AK Parti Ordu Milletvekillerimiz  Mahmut Özer,  İbrahim Ufuk Kaynak,  Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy Belediye Başkanımız Fikri Uludağ, İl Başkanımız  Mehmet Özçelik, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Altınordu İlçe Başkanımız Dinçer Kurucu, Gölköy İlçe Başkanımız Ali Mert ve Ak Parti Gölköy İlçe Başkanı  Süleyman Erkoç ile birlikte; deyim yerindeyse iğne atsan yere düşmez bir kalabalık hemşehrilerimizle Altınordu ilçesinde Gölköylüler Buluşması'na katıldık. Salonlara sığmayan coşku ve enerjisiyle buluşmaya katılan tüm Gölköy’lü hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Gölköy kararını vermiş. Ordu kararını vermiş.”

 

HABER MERKEZİ