1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

SEÇİM BÖLGESİNE 'MERHABA' DEDİ

Siyaset 848
Yayınlama: 12 Nisan 2023 Çarşamba 22:55 | Güncellendi: 30.06.2026 11:50
Milli Eğitim Bakanı ve 28.Dönem Ordu 1.Sıra Milletvekili Adayı Sayın Mahmut Özer Ordu’ya geldi.
SEÇİM BÖLGESİNE 'MERHABA' DEDİ

Haber: Kübra ÇAKIR-Tuğçe ARSLAN

AK Parti İl Binası’nı ziyarette bulunan Bakan Özer’ Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gültaş, 28. Dönem Milletvekili Adayları ve partililer tarafından karşılandı. 

Öncelikli olarak AK Parti’nin saha çalışmalarından bahseden Bakan Özer; ”Son 20 yılda AK Parti’nin iktidarlarında gerçekten çok büyük bir dönüşüm sağlandı. Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan altyapıya kadar her alanda Cumhuriyet’in 1. Yüzyılını, Türkiye yüzyılına taşımak için çok önemli yatırımlar yapıldı. Bu hizmetlerden Ordumuz da önemli miktarlarda yararlandı. Bu süreçte mevcut milletvekillerimiz Ordu’nun her alanda hizmetten daha fazla yararlanabilmeleri, için çok önemli katkılar verdiler. Kendilerine minnettarım. Ordu’ya yatırımlar almak için çok büyük çaba sarf ettiler.”dedi.

“YENİ BİR YOLCULUĞA BAŞLIYORUZ”

Bakan Özer, yeni bir yolculuga başladıklarını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde diğer millet vekili adaylarıyla kırmadan dökmeden gönül yaparak Orduyu daha güçlü bir hale getireceklerini aktardı. Devamında ise şu ifadeleri kullandı; ”Yeni arkadaşlarımızın her birinin kendine has deneyimleri, birikimleri, müktesebatları var. Bu müktesebatların her birini tek bir odak noktasında birleştirmek istiyoruz. O da; Ordu’ya hizmet etmek. Milli Eğitim Bakanı olarak sadece Ordu değil, ülkemizin tüm şehirlerine hizmet etmekten büyük onur duydum. “

“ORDU BENİM YENİ ŞEHRİM”

“Ordu, benim yeni bir şehrim olarak yeni milletvekili adaylarımızla birlikte, en önemlisi birlik beraberlik içerisinde Ordu’yu mevcut durumundan çok daha iyi noktalara taşıyabilmek için el birliğiyle çaba sarf edeceğiz. Bugünler tartışma değil, Ordu’nun kazanması için birlik ve beraberlik günleri. Hem yeni il başkanımız, hem mevcut milletvekillerimiz hem de adaylarımız el ele vereceğiz, Ordumuzu sorunları çözmek için her türlü imkanı Ordumuza kavuşturacağız.” şeklinde konuşan Bakan Özer, tek derdinin Ordu’nun çok güçlü hale gelmesi olduğunun altını çizdi.

Özer son olarak; Ordu’yu Karadeniz’in bir incisi haline getirmek için tüm ekip arkadaşlarıyla ve imkanlarıyla Ordululu’nun hizmetinde olacağını söyledi.