1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

TÜRK YEMEKLERİNİ TATTIRDI

Spor 313
Yayınlama: 23 Nisan 2024 Salı 17:51
İspanya ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, El Clasico sonrası takım arkadaşlarını Madrid'deki evinde misafir etti.
TÜRK YEMEKLERİNİ TATTIRDI

Arda Güler, Real Madrid'de istediği süreleri bulamamasına rağmen neşesinden bir şey kaybetmiyor.

İspanyol ekibinin en sevimli isimlerinden biri olan Arda Güler, Madrid'deki evinde takım arkadaşlarına mangal keyfi ve kebap ziyafeti sundu. İstanbul'daki ünlü kebapçı Fiko'dan gelen aşçıların da yardımıyla Real Madrid'in dünya yıldızlarına sıra dışı bir gün yaşattı. Arda Güler, yemekler yendikten sonra arkadaşlarına halay da çektirdi. 

La Liga'nın 32'nci haftasında oynanan El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Real Madrid'de Federico Valverde ve Brahim Diaz, Arda Güler'in evindeki mangal partisine hayran kaldılar. Ünlü kebapçı Fiko, futbolcular için kendi elleriyle çiğ köfte yoğururken, hazırladığı kebapları da tattırdı. Buluşmada Arda Güler'in ailesi ve yakınları da yer aldı.