1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

“VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Siyaset 261
Yayınlama: 23 Şubat 2024 Cuma 12:07
Demokrat Parti (DP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Koç, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için başlattıkları saha çalışmalarına devam ediyor.
“VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Demokrat Parti (DP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Koç, 31 Mart 2024  yerel  seçimleri için başlattıkları  saha çalışmalarına devam ediyor.Yaptıkları esnaf ve mahalle ziyaretlerinde de halka seçimleri kazanmaları halinde   yapacakları plan ve hizmet projelerini anlatıyorlar. 

 Demokrat Partililer olarak   Altınordululardan  gördükleri  yakın ilgiden oldukça memnun kaldıklarını söyleyen Ertuğrul Koç’un  konuya ilişkin yaptığı   açıklama şöyle;

“Biz seçimleri kazandığımızda,  hizmete ve istihdama yönelik bir belediyecilik  yönetimini uygulamak için yola çıktık. Bu hemşerilerimize vaadimizdir.  Bizler, seçim öncesi söz verip de, seçim sonrasında verdiği sözleri unutanlardan olmayacağız. Onlarca proje vaat edipte birini dahi gerçekleştirmeyenlerden olmayacağız.

İstihdama yönelik çalışmalar yapacağız diyoruz. Bu vaadimizi önemsiyoruz. 

  Yeni iş sahaları açacağız. Gençlerimiz  doğup büyüdükleri kentimizden göç etmesinler istiyoruz.  

 Seçimleri  kazandığımızda  başarılı belediyeciliğin  en güzel örneğini  halkımızla birlikte çalışarak gerçekleştireceğiz.”

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Koç, daha sonra,   Genel Başkan Yardımcısı ve  İstanbul Milletvekili  Cemal Enginyurt’la birlikte  yaptıkları ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.