1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

YOLLAR KONFORLU İNSANLAR MUTLU

Gündem 192
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe 16:36
Ekipler, yol bakım onarım ve asfalt çalışmalarıyla ilgili geniş kapsamlı bir planlama yapıyor.
YOLLAR KONFORLU İNSANLAR MUTLU
Fatsa Belediyesi şehri doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine ilmek ilmek yol ağı ile ördü. Bu kapsamda altyapısı tamamlanan bölgelerde son 1 ayda Evkaf Mahallesi’nde 1.1 km, Dolunay Mahallesi’nde 1.2 km ve Kurtuluş Mahallesi’nde 1.2 km, toplamda 3.5 km’lik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.
Ekipler, yol bakım onarım ve asfalt çalışmalarıyla ilgili geniş kapsamlı bir planlama yapıyor. İlçedeki yolların durumu titizlikle inceleniyor ve ihtiyaç duyulan bölgeler belirlenerek önceliklendirme yapılıyor. Bu sayede, en çok kullanılan ve bozulmuş olan yollar öncelikli olarak yenileniyor.
“ÖMÜRLÜK YOLLARIMIZLA GÖNÜLLERE ULAŞTIK”
Çalışmalarımızı ‘yol medeniyettir’ anlayışıyla gerçekleştirmeye devam ediyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Olmaz denilen, yapılamaz denilen yolları yaptık ve tüm bunları yaparken uyguladığımız yöntemle belediyecilikte yeni bir dönemin kapısını araladık. İyi niyet hâsıl olduktan sonra yapılmayacak hizmet yok. Halkımıza layık olduğu hizmeti sunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Belediye ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, yeni düzenlenen yollar sayesinde araç kullanımının daha keyifli hale geldiğini ve trafik sıkışıklığının azaldığını belirtiyorlar. Ayrıca, yapılan çalışmaların ilçenin görünümünü güzelleştirdiğini vurguladılar.
HABER MERKEZİ