22 Ekim 2026 Perşembe
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺ ▲
  • EURO 53,18 ₺ ▼
  • STERLİN 61,85 ₺ ▲
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺ ▲
  • BTC 2.719.735,00 ₺ ▼
  • BİST 14.121,83 ▼

56 Araç ve 243 Personel Sahada

Gündem 34
Yayınlama: 21 Ekim 2026 Çarşamba 15:16 | Güncellendi: 22.10.2026 01:02
Ordu’nun Altınordu ilçesinde belediye ekipleri, 56 araç ve 243 personelle kent genelinde temizlik çalışmalarını 7 gün 24 saat sürdürüyor. Cadde ve sokakların yıkanmasından çöp toplama ve mazgal temizliğine kadar birçok çalışma eş zamanlı yürütülüyor.
56 Araç ve 243 Personel Sahada

Altınordu Belediyesi, ilçe genelinde temiz ve düzenli bir kent oluşturmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 243 personel, 56 araçlık filoyla günün ilk ışıklarından itibaren sahaya çıkarak cadde, sokak ve ortak kullanım alanlarında temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar süpürülüp yıkanırken yeşil alanlarda ot biçme, mazgallarda temizlik, çöp toplama ve konteynerlerin bakım ve onarım işlemleri de yapılıyor.

CADDE VE SOKAKLARDA KAPSAMLI TEMİZLİK

Belediye ekipleri, gün boyunca ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde ve mahallelerdeki ortak kullanım alanlarında temizlik faaliyetlerine ağırlık veriliyor.

Düzenli olarak gerçekleştirilen çalışmalarla kent genelindeki temizlik ve hijyenin korunması hedeflenirken, bakım ve temizlik ihtiyacı bulunan noktalara da ekipler tarafından müdahale ediliyor.

BAŞKAN ULAŞ TEPE: HER SABAH ALTINORDU’MUZU GÜNE HAZIRLIYORUZ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kent temizliğinin vatandaşların yaşam kalitesini doğrudan etkileyen önemli bir sorumluluk olduğunu belirterek, temizlik çalışmalarını öncelikli hizmet alanlarından biri olarak gördüklerini ifade etti.

Göreve geldikleri dönemde mahallelerde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını hatırlatan Başkan Tepe, çalışmaların günlük değil, sürekli bir hizmet anlayışıyla sürdürüldüğünü vurguladı.

Tepe, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Temiz bir sokak, temiz bir mahalle ve temiz bir kent, hemşehrilerimizin kendini daha iyi hissettiği, huzurla yaşadığı bir şehir demektir. Bu nedenle göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Altınordu’muzun her mahallesinde temizliğe ayrı bir önem verdik. Mahallelerimizde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık ve bunu günübirlik değil, her gün aynı kararlılıkla sürdürdük.

Altınordu’muzu her sabah daha temiz, daha düzenli ve daha güzel bir şehir olarak güne hazırlıyoruz. Bunun için ekiplerimiz her gün sahada. Bu şehir bizim evimiz ve bu şehri komşularımızla birlikte temiz tutacağız. Belediyemiz kendi sorumluluğunu eksiksiz yerine getirirken hemşehrilerimizin de ortak yaşam alanlarına sahip çıkmasını istiyoruz. Altınordu’muzu her gün pırıl pırıl bir kent olarak yaşatmak için çalışmalarımızı 7/24 sürdüreceğiz.”

TEMİZ BİR ALTINORDU İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Altınordu Belediyesi, 243 personel ve 56 araçla yürüttüğü çalışmalarla ilçenin cadde, sokak ve ortak yaşam alanlarını temiz tutmayı amaçlıyor. Belediye ekiplerinin temizlik, bakım ve çevre düzenleme faaliyetlerinin kent genelinde aralıksız devam edeceği belirtildi.