İYİ Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, seçim sürecinde gündeme bomba gibi düşen bir iddiayı ortaya attı. Yılmaz, Hilmi Güler'in seçim araçlarının mazotlarının bir kamu kurumunun deposundan alındığını iddia etti.
Yaptığı açıklamada Yılmaz, yaşadığı baskılar ve eleştirilere değinirken, afişlerinin kesildiğini ve pankartlarının zarar gördüğünü belirtti. Ayrıca, Hilmi Güler'in seçim araçlarının mazotlarının bir kamu kurumunun deposundan alındığını ifade etti. İddiaya göre, akaryakıt alınan ve fotoğraflara yansıyan yerin Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Efirli Yerleşkesi olduğu belirtiliyor.
Bu iddia, Ordu'da seçim atmosferini daha da hareketlendirdi ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili resmi açıklamalar beklenirken, seçim sürecinde benzeri iddiaların daha da artması bekleniyor.
HABER MERKEZİ
